My Hostfamily
Hiii y'all!
Ik heb dus een paar dagen geleden gehoord dat ik een gastgezin heb!!!! Ik ben echt niet normaal blij! Jessica van Travel Active belde en vertelde het nieuws, ik kom in West Footscray een suburbMelbourne, te wonen.
LUCKY ME!
Ik woon ongeveer 20 minutjes van het strand en 5 minutjes van Melbourne City. Ik had het niet beter kunnen treffen! Mijn gastgezin is echt super leuk! Ikheb al via Skype met zegepraat en het lijken echt super aardige mensen! Ik heb een gastzusje van 6 en een gastbroertje van 8. Ook heb ikeen gastmoeder en gastvader. Gelukkig hebben ze ook een hond (: , die Roxy heet ( DIT WAS VOOR BESTEMD) hahaha. Ik kan echt niet wachten om over 2 maanden daar door de deur te stappen!
Het huis waar ik in ga wonen is echt verschrikkelijk schattig! Het is blauw met wit en heeft allemaal kleine ornamentjes, en het heeft een echte beachlook, typisch iets voor mij haha. Ze zijn echt heel erg sportief, dus ik zal gelukkig niet stilzitten! Waarschijnlijk ga ik bij hun op de club op hockey (: en ga ik daarnaast ook nog bij een surfschool. Gitaarles wil ik er ook nog wel bij, en als hockey niet lukt ga ik kijken of er een volleybal vereniging in de buurt is! Hopen dat dit allemaal gaat lukken.
De datum komt steeds dichterbij en 7 Juli vertrekt mijn vliegtuig richting Sydney (check de kaart!!), vanuit Sydney vlieg ik dan door naar Melbourne, ik kan echt niet wachten. Ik wil gewoon nu mijn tas al gaan inpakken haha. Natuurlijk ga ik iedereen wel super erg missen! Het enige waar ik tegenop kijk is dat ik straks iedereen op schiphol achterlaat.. Dat lijkt me echt vreselijk, maarja als ik eenmaal in dat vliegtuig zit dan denk ik er vast niet meer aan.. hahaha.
Eerst nog even de examens, mijn examenreis naar Albufeira, een HUGE party en tas inpakken dus er is nog genoeg te doen voordat ik wegga!
No Worries!!
xoxo