Melbourne Australia!

HILARITEIT

Halloooooooooo iedereen!

Ik zit nu in mn eerste les op school, Foodtec, jammer genoeg KUCH in mn docente er niet, en weet die invaller niet hoe de site werkt waar we werk op moesten doen HAHA dus nu ben ik lekker verveelt! Dus ik dacht laat ik dan maar even mn blog schrijven (: O WAT SLECHT TOCH. Nouja alles gaat hier goed, en ik ben maandag naar Highpoint geweest. EEN MEGA SUPER GROOT WINKELCENTRUM 2 MINUTEN VAN MIJN SCHOOL. Ja dat is relaxt hahaha. Ze hebben daar dus een klein winkeltje met chocolaatjes, en ALLE vormen! Super schattig, je hebt zelf olifanten en nijlpaarden, alleen is dat wel erg confronterend als je dat eet.... MHUAHUA. Super grappig, dat wel.

Volgende week heb ik mn eerst FEEESTJEEEEE WOEHOE super leuk! Jaakko word 17 dus houden we een partyy. Er komen nog iets van 20 andere exchangestudents, de meeste uit brazil, dus dat word nog grappig want die gaan vast allemaal hun native language praten en daar versta ik dus totaaaaaaaaaaal geen hol van (: .Ik ga een super mooie taart voor hem maken, aangezien ik hier op school allemaal complimenten krijg over mijn kook kunsten. Echt ik doe niet eens mn best en iedereen vind het geweldig hahaha

ooh ik moet weg, ik schrijf vanavond verder..

En daaaaar ben ik weer! Nou willen jullie het hilariteit verhaal horen?!?!?!?

Babet en ik hadden onze lach-dag en we waren echt heel grappig ( dit was gister ) dus we hadden het beste idee everrrr:

WE HEBBEN ONZE NATIONALE HILARITEIT DAG IN AUSTRALIA. Het mooiste was nog dat ik op mijn blog had geschreven:

babet de hoon and roxan havik's new national celebration day: 30 September National Being Hilarious in Australia day.

MAAR WAT BLEEK het is AUGUSTUS ja dat was dus erg grappig, nouja gister was het grappig, en zo kan ik het nooit meer vergeten. Omdat het nu op mn blog staat HEUJ. Hmmm... Ooo zondag is het vaderdag in Australie!! Dus papa... IK ZOU MAAR GOED OP DE POST LETTEN. Want misschien zit er wel iets leuks voor je bij hihihihihi. Jaaa er word aan je gedacht hoor (:

Jongens IK GA WERKEN. Waarschijnlijk bij een surfshop, nouja dat hoop ik want die zijn echt relaxed! Ik hoop dus ook dat er ik kan werken en word aangenomen, maar met mn lieve dutchie accent, dat kunnen ze natuurlijk niet weerstaan. Dus duimen maaarrrr, oja dat is ook iets wat ze hier niet kennen erg grappig die reacties van mensen, ze snappen er geen hol van HAHA.

M'n gastmam's broer uit Nieuw-Zeeland ( wisten jullieeingenlijk dat deze naam uit NEDERLAND komt!!!!!! BEST VET TOCH, ik hoorde het van iemand op school. Dit is dus omdat iemand uit NL het had ontdekt en uit Zeeland kwam, dus noemde hij het, heel toepasselijk, Nieuw-Zeeland (: weer wat geleerd!)is vandaag bij ons in huis gekomen! Hij blijft hier voor ongeveer 3 dagen, hij is echt superrrrrrrr grappig. Ik kan het echt goed met hem vinden! Oooh en zijn bijnaam is UNCLE FAG HAHAHAHAHAHAHAH geweldig gewoon. Eigenlijk weet ik niet eens waarom dat nz'n bijnaam is.. want ik weet zeker dat het geen Fag is maarja BEST WEL GRAPPIG DUS. Ik ga vast nog wel wat hilarische momenten met hem meemaken haha.

Oooh ik ga btw op vakantie naar Nieuw-Zeeland :D :D :D met mn gastmam en de kiddo's!! Want we gaan voor kerst naar hij familie ( mn gastmam is een kiwi ( iemand uit nieuwzeeland) ) Dus dat word ook echt super leuk. Oooh deze vrijdag ga ik weer naar de footy met Jakob's verjaardag :D ooooh lord, alleen maar leuke dingen haha :D. Ik heb het echt zo druk! Ik mis jullie wel hoor </3 Het word super tof als ik weer terug kom!!!

xxxxxxxxxxxxxxx NO WORRIES <3

Brisbane

HAHAHAHA IK MOEST ECHT GIEREN OM DE TITEL VAN JE BLOG HAHAHA.

reinie van lochem

Ik vindt het zo super dat je het zo naar je zin hebt.
Je schrijft ook heel erg leuk. Dat je het naar je zin hebt dat geloof ik ook wel, want als je dat allemaal leest moet dat wel. Roxan het allerbeste en maak heel veel plezier, maar dat doe je toch wel. Groetjes van
Reinie van Lochem.

Mamma

Zo zie je maar weer, als je dus thuis veel leert op kookgebied kan je dat in een ander land toepassen. Veel plezier meis, dikke kus Mamma

Oma Riet en Opa Riet

Ik zou wel een stukje van jouw taart lusten Roxan, dat zou wel leuk en lekker zijn

Kon je het maar zo vlug over sturen als een emailtje.

Oma Riet

Sorry Roxan, maar je begrijpt dat ik OPA NIC bedoel in het berichtje.

roxan

HAHAHAHAHA ja dat begrijp ik oma, ik vind het wel hilarisch hihihihi. Dit past helemaal bij mn bericht:P

Tante Sonja

Hoi Rox, Super dat je het zo naar je zin hebt. Als ik het zo hoor moet je als je thuis komt eerst op vakantie om weer bij te komen hahaha. Heel veel plezier nog enne wie zou jouw nu een baantje kunnen weigeren.
xxxjes

babet

hahahahahhahahahahahahahahahahahahahaha
het beste gedeelte was het pissing my pants gedeelte met jake hahahaha

rox

hahhahahahaahaahhahhahahah inderdaad! Dat vergeet ik never ever! Het was zooo grappig!

opa-oma

alweer een leuk verhaal om te lezen als je elke week iets schrijf dan heb je een boek vol en dan kan je het uitgeven in nederland levert een hoop geld op, kan je je moeder terugbetalen.tot schrijfs oma en opa vogie

evie

hoi Roxan,

Helaas kon ik niet mee praten op skype.:(
Ik hoorde wel dat je het naar je zin had.
Had je 4 krokodillen gezien, te gek! En vast nog meer beesten. Neem je een baby coala mee? please:)Ik zie je later bij skype ook?

-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxjes evie