Memories are Forever.
Heeee iedereen!
Ik heb heel erg verdrietig nieuws.. Dit is mijn laatste Blog die ik in Australie schrijf ( voor nu dan!! ). Helaas is dit mijn op een na laaste dag in Australie want zondag vertrek mijn vliegtuig. Ik ben Australie zo dankbaar voor alle mooie herrineringen, mijn nieuwe familie, en mijn vrienden. Dit is een van de beste dingen die ik ooit in mijn leven heb gedaan en ik zal het daarom ook nooit meer vergeten. Australie is een deel van mij geworden, en een deel van mij zal dan ook altijd hier achterblijven. Ik zou willen dat ik aan iedereen kon laten zien hoe mooi het is, want ookal heb ik zoveel foto's je moet het met je eigen ogen zien om te begrijpen wat ik bedoel. Dit land heeft zoveel indruk op mij gemaakt en daarom hou ik er zoveel van. Ik kan er niet aan denken om nooit tereug te komen, en dat is iets wat ik zeker ga doen!!!! Ookal is het vreselijk verdrietig en ga ik iedereen hier zoooooo erg missen, ik weet dat het geen afscheid is. Het is een ''ik zie snel!''. Ookal is snel misschien over een paar jaar, ik zal ze weerzien. Ik moet toegeven dat ik nu een beetje aan het huilen ben haha, ik vind het heel erg moeilijk om alles hier achter te laten. Want ja, dat vertellen ze niet hoor hoe vreselijk dit is hehe. Ik heb afscheid moeten nemen van 2 plekken waarvan ik hou binnen een jaar. Het maakt je sterker en ik weet nu wat het betekend om echt van iemand te houden. Wat het is om een jaar zonder je familie te leven en een heel leven op te bouwen. Ik denk dat dat een van de redenen is waarom ik het zo moeilijk vind. Alle relaties die ik hier heb, heb ik zelf opgebouwt, niks word je toegegooit, vrienden niet, kennis niet en liefde niet. Dit soort dingen hebben nu veel meer waarde voor mij en ik weet hoeveel ze eigenlijk betekenen, op mijn manier. Exchange is een van de moeilijkste tijden geweest, maar het was het zo meer dan waard. De slechte dingen die gebeurd zijn wegen totaaaaaal niet op tegen al het goeds wat mij is overkomen. Wie had ooit gedacht dat ik 80m boven de grond zou durven rond te lopen? Of dat ik zou gaan rockclibmen?? Dat het me niet uit maakt als mn haar blauw of paars aan de onderkant is? Ik ben zoveel meer relaxed geworden en heb geleerd dat ik moet genieten van alles wat ik doe. Ik heb waardevolle vriendschappen die niet meer kapot kunnen, ookal zijn ze mijlen ver van mij vandaan.
Australie is een deel van mij geworden, en ik laat het nooit meer los.
Natuurlijk ben ik ook heeeeeeel erg vreselijk blij om jullie weer te zien!! Ik heb het vreselijk erg gemist.. Maar ik denk dat als ik thuis ben ik het best moeilijk ga hebben dus please als ik keihard jank dat ik terug naar Australie wil, laat me dan maar even, want ik weet dat dat vast gebeurd. Voor iemand die niet op exchange is geweest is het moeilijk te begrijpen, wat natuurlijk meer dan logisch is want dat zou ik ook niet doen. Dus als dat gebeurd, laat me huilen haha en dan komt het daarna wel weer helemaal goed!! Ik kan niet wachten om jullie weer te zien en allemaal leuke dingen te doen!! Het wordt sowieso top, daar twijfel ik niet aan. Dus iedereen pas maar op.. I AM COMMING HOMEEEEEEEEEE.
Sweet is the memory of distant friends. Like the mellow lays of the departing sun, it falls tenderly, yet sadly, on the heart.
Love ya lotsssss <3
Roxy
Roxxxx, heel veel sterkte de komende dagen! KOMT GOED. xxxxx
Mooie tekst Rox
Lieve Roxan, ik wil je in ieder geval bedanken van alle mooie verhalen die je hebt geschreven en de mooi foto's die we hebben gekregen, ik heb echt genoten van alles. Ik geloof best wel dat je heimwee krijgt als je thuis bent, maar dat went wel weer als je je familie ziet. Ik zal je verhalen en foto's missen, ik zie je nog wel. Gr. Reinie
alles komt weer op zijn potjes terug bo en sem zitten te wachten op je en wij hopen je ook te zien maandag gewoon even door de zure appel heen bijten heel veel sterkte op de terugreis and we love you so match.
Hoi rox,
Wat zijn de laatste weken voorbij gevlogen zeg! En nu moet je alweer bijna naar huis. We zijn blij om je weer snel te zien. En bedenk je wel. Uit het oog is niet uit het hart. Je kunt tegenwoordig gelukkig gemakkelijk contact houden met vrienden aan de andere kant van de wereld. Geniet nog maar zoveel mogelijk van je laatste dagen en tot ziens! Babette, Lucas en Wessel kijken er erg naar uit om weer met je te spelen.
Dikke kus van ons allemaal.
Hoi rox,
De tijd is gevlogen al heb ik je met de kaarten van nederland je af entoe een beetje in nederlandse sferen heb kunnen brengen. Sommige dingen zijn verandert en sommige niet maar bedenk wat je hebt geleerd dat je sterker bent dan je hebt gedacht en dat je alles kunt als je het maar echt wilt. Ik kan niet wachten om je maandag weer met een grote knuffel welkom te heten in ons kikkerlandje en als je die grote oversteek weer zou maken zal ik er ook weer staan om dag te zeggen. Love you and see yo very soon. Kisses and a very big hug.
Thanks iedereen voor de lieve berichtjes