And we're almost there..
G'day Mates!!!
Het is nu bijna zover, nog maar 1 weekje en dan vertrek het vliegtuig met mij en 3 andere bikkelssss naar Sydney en voor mij daarna naar Melbourne. Het lijkt nu allemaal nog zo onwerkelijk, vooral als ik naar de foto's van mijn gastgezin kijk. Ik heb helemaal niet het gevoel dat ik daar straks 11 maanden ga wonen haha. Echt heel erg apart. Ik heb er natuurlijk echt extreem veel zin in, elke dag ga ik slapen met het gevoel, woow over 2 wekenzit ik rond deze tijd gewoon in Melbourne. Ik kan haast niet wachten!!!!
De tijd gaat nu wel erg snel hoor, ik moet eigenlijk met iedereen nog 1x afspreken wat bijna onmogelijk is in zo'n korte tijd, maar ik ga natuurlijk mijn best doen! Ik ga iedereen echt vreselijk missen, maar ik denk dat jullie dat wel wisten hihi. Iedere keer als ik weer afscheid moet nemen word het moeilijker, omdat het steeds mensen zijn die dichterbij je staan. Dit is het enige nadeel van weggaan.. Ik geef echt enorm veel om jullie en ik ben blij dat ik over een jaar iedereen weer kan zien hihihi.
Mijn vliegtickets zijn trouwens binnen EN ik kreeg er een verassing bij.. neee ik vlieg NIET over Singapore of Hong Kong maar over.... *tromgeroffel*
BANGKOK *vuurwerk*
Alleen moet ik wel in het vliegtuig blijven zitten want het is alleen om te tanken hahaa... maarja ik kan wel zeggen dat ik in Bangkok ben geweest hihihi.
Ik ga genieten van het weekje dat ik nog heb in ons lieve leuke kikkerklandje, en ik raad iedereen aan om net als ik, dit jaar te doen wat je leuk vind. Geniet van de zomer en van alle leuke dingen die je gaat doen! Laat niets je in de weg staan je kan alles doen wat je wilt, ook al geloven de meeste dat je het niet kan ( kijk maar naar mij ). Heb leuke tijden, en lees mijn Blog hahahaha. Ik ga hetzelfde doen, alleen dan aan de andere kant van de wereld... hihiihi! Ik wens iedereen heel erg veel geluk en liefde het komende jaar, en ik zal heus wel een paar keertjes aan jullie denken hihihiihi
Lots of Love and NO WORRIES!!!!
x0x0