PA PA PA PARTY.
Hallo vriendjes en vriendinnetjes,
Daar ben ik dan maar weer. Ik heb jullie deze keer toch echt heeeeele mooie verhaaltjes te vertellen want dit weekend heb ik serieus echt heel erg veel gedaan!!
Laat ik eerst maar eens even beginnen met een update van het niet zo heel erg lekkere weer. Want het is toch echt herfst geworden in melbourne helaas pindakaas. Het is KOUD, geen grap, ik zit gewoon in mijn trui, spijkerbroek, sjaal en uggs onder een deken. Een paar dagen geleden was het 11 graden. Het mooie is dat ze dan op school aan mij vragen; HUH hoe kan jij het koud hebben?? In jou land sneeuwt het toch? Waarop ik dan antwoord; JA maar in mijn land zijn mensen niet zo knetter om dan in een rokje rond te gaan lopen. Want ja dat doen ze hier dus. Neem nou vandaag, het is 12 graden met wind, en dan in een rokje.. Nou geloof me daar doe je mij echt geen plezier mee hoor!! Ook mijn bruine tintje is ook al aan het vervagen dat is hoe erg het is.. Oooh ahha dit is ook best grappig, afgelopen vrijdag was het een mega koude dag, 13 graden + volle wind. Het mooie was dat de stroom op school dus was uitgevallen en we geen verwarming hadden in de klas. Het is dat er geen ijspegels aan mijn neus hingen, maar ooh wat was het koud. Jullie lachen me nu vast uit.. PF 14 GRADEN HA, dat is niks!! Nee dat is het ook niet.. maar ik ben het dan ook niet meer zo gewent. De stroom begon het 3e uur gelukkig weer te werken, wel een beetje raar dat ze ons niet naar huis hadden gestuurd maarja.
Ik heb natuurlijk nu elke dag school HOERA. Dus door de weeks doe ik niet zoveel avontuurlijke dingen behalve mijn awesome zumba klassen en fitness. Dus in het weekend met ik het er dan echt maar eens van nemen!! Nou jongens, ik ga jullie eens even vertellen waar ik deze blog PA PA PA PARTY heb genoemt, want het doet zijn naam eer aan.
Vrijdag vroeg mn gastpa of ik meewilde naar de paardenraces!! Dit is een van de dingen waar Melbourne bekent om staat, dus natuurlijk wilde ik nu eens een keer voor mijzelf gaan zien!! Nou wouw... Toen we daar aankwamen leek het meer op een auto show dan op paarden races.. Bentley's, BMW, Ferrari, ze vlogen je om de oren. Ik was verkocht toen ik BWM sportauto zag in MAT ZWART. Papaaaaaaaa <3 mag ik die voor mn 18e please? Dat was echt een vette auto.. Dit was even om mijn dad jaloeras te maken MHUAHUA. We liepen naar binnen en overal liepen mensen in pakken en mooie jurken, had ik me maar iets meer opgedoft.. Ook hadden ze kleine hokjes waar mensen konden gokken op de paarden. Ik snapte niks van al die tv schermen met nummers, maar die mensen zagen er wel uit alsof ze wisten wat ze deden. We hebben in totaal 4 races gezien, wat gaat dat snel zeg!! Gelukkig was er niemand gecrashed.. want dat had echt erg geweest. Ik heb nog hele mooie foto's want vanaf waar we zaten kon je dus de stad zien, en omdat we s avonds gingen was er zonsondergang!! Dus die komen er aan, want ik ben dit op school aan het schrijven. Mijn laatse uur is zeg maar ''vrij uur'' en ja, in Australie moet je dan op school blijven, stelletje gekken hier haha.
Zaterdag rond 12 gingen we naar een festival!! Het festival was in mijn suburb, Sunshine. Dus dat was wel echt super chill! Het was niet een mega groot gebeuren maar wel erg gezellig. Ik en Erin hebben uber coole nep tattoo's genomen. Ik als de echte bogan ( australische hagenees) heb de Soutern Cross op mn arm genomen haha. Hij is super mooi. Ook was mijn zumba klas er dus daar heb ik nog even mee gepraat, hardstikke gezelll. Wat ik heb gezien jongens, nou je moet de foto zien je gaat stuk HAHAHAH er was dus een man in een safari pakkie. Hij zat op een eenwielier met een MEGA SNOR en hij deed allemaal tover truccies. Ik heb me weer dood gelachen haha. Oja! Volgens mij waren er ook een paar mensen van de Rasta gemeenschap langs gekomen. Er was dus een band aan het spelen, raggea muziek natuurlijk ( en het was MEGA slecht, dus ze waren echt stoned ofzo haha). Ze hadden ook allemaal super mooie dreadlocks en zonnebrillen op. Ook hiervan heb ik natuurlijk een paar mooie shots geschoten, want dat kon ik jullie niet laten missen. Die man schreeuwde zo naar het publiek, in het engels dan, JA JONGUH GA KLAPPUH OP DIE MUZIEK DANNNNN. Dus iedereen begon op een tempo te klappen, en zei begonnen te spelen. Nou ik weet niet wat ik hoorde maar het was totaal niet in de maat HAHAHAHA. En die gasten helemaal los gaan, serieus het klonk voor geen meter hoor. Dusja dat was weer even een lolletje.
MIJN OUWE GOUWE ZATERDAG AVONDEN ZIJN TERUGGGGG.
oyeah baby, ik ben terug. Ik heb 2 super toffe stap maatjes gevonden, Sofie en Eline. Twee dolle nederlandse nanny's. Dit weekend was Elien met dr pa een rondtrip aan het maken dus zij was er helaas niet bij. Maar ik en Sofie gingen weer heeeeeeeerlijk op pad. Eerst hadden we onze benodigt heden vboor de avond gehaalt en daarna zijn we gewoon heerlijk gaan stappen. We hebben natuurlijk weer lollige dingen meegemaakt zoals altijd. Iemand had ons meegevraagt naar een house party, dus huppakee daar gingen we. Maar toen we half op weg waren zie die gast opeens dat ie niet meer wilde, en liet zijn vriend betalen voor de taxi AHHAHA. Echt een vage dude. Ook had ik nog een gezellig franse vriend gemaakt. Volgens mij is dit de domste persoon die ik ooit ontmoet heb HAHAHAH dus ik natuurlijk de lol van mijn leven. De details van dit verhaal zal ik er maar niet op zetten want die zijn niet echt kind vriendelijk, en nee het is niet zo erg. Vraag maar naar het verhaal en ik mail het wel even, JE GAAT HEIDT LACHEN. want dit stukje is niks vergeleken het goeie verhaal hehe.
Ik was dus bij Sofie blijven slapen, en toen ik Zondag thuis kwam rond 3 uur s middags vroeg mn gastzus dus of ik mee wilde naar een GIG. Een gig is zeg maar een verzamelnaam voor een plek waar verschillende niet zo bekende bands spelen. Een van haar vrienden speelt in een band dus we gingen daar heen. VET LEUK. Zei moesten pas om half 7 op , maar we gingen eerder omdat er ook nog andere bands waren. Er kwam een SUPER KNAPPE gozer op het podium, met een jason mraz hoedje en een gitaar. Ja ik weet het ik ben obsessed maar dat maakt niet uit. Want die gozer was zo goed! Jaa het liet mijn hartje smelten. Daarna kwam een of andere vage ouwe mannen band die net leken alsof ze uit de goudzoekers tijd kwamen rollen. Ze hadden echt gekke pakkies aan. Maarja hun muziek was best oke. Toen kwam de band van Erin's vriend ze waren echt heel erg goed!!! Ze heten Fieldtrip. Zoek ze op op youtube!! En like ze op facebook. We moeten ze wel een beetje bekendheid geven want ze zijn topp!! Ze hebben trouwens ook een site haha. We hebben daarna gewoon met de band zitten chillen, ze zijn super aardig! Op het laatst kwam er een gozer aan gewoon in zn spijkerbroek en zn trui, helemaal normaal. Hij zet zijn paddleboard op, pakt zijn acoustische gitaar en WOUW. Hij maakte een hele beat, door geluiden te maken en stukjes te spelen, ze op te nemen en ze bij elkaar te voegen in een minuut. Daarna begon hij gewoon op zijn eigen beat te spelen. Die gozer was ZIEK GOED. Ik heb nog nooit zoiets gehoord. Voor mij is hij gewoon net zo goed als jason mraz.. Hij was AMAZING. Gelukkig hebben we een foto gemaakt van de lijst en heb ik zijn naam MHAUIHUA dat word stalkennnn.
Nu heb ik dus alweer eens schooldag erop zitten, gelukkig ging het wel lekker snel WOE dit is mn laatste weekie en dan HOPPA 2 weken vacantione. Dus dat is wel erg lekker. Hoewel daarna nog maar 5 weken in aussie land MWEHHH. Ik baal natuurlijk vreselijk dat ik weg moet, maar ik wil jullie allemaal zo graag weer zien!! Het is echt een drama in mijn hoofd haha. Ik ga gewoon genieten van elke dag die ik hier nog heb. Ik ga komend weekend iets super vets doen, en jullie zullen nooit geloven dat ik het heb gedaan, het is iets wat ik dus mega eng vindt.. Maaaaar dit horen jullie wel in mijn volgende verhaal. Ik ga de spanning er lekker inhouden haha.
Nou toedelsssssssssssssss Miss ya's xxxxxxxxx
wat leuk om weer even te lezen tijdens te les, god wat mis ik canada zeg als ik jouw verhalen lees! geniet van die laatste weken en maanden wat ik meen het als je dacht dat t tot nu toe snel is gegaan, wacht maar dit gaat NOG sneller!
VOOR JOU IS HET NOG MAAR EVEN MAAR JE MOEDER IS DE UREN AAN HET AFTELLEN EN DAN IS HET NOG EEN HELE POOS VOOR JE WEER THUIS BEN NOG EEN FIJNE TIJD DAAR EN TOT KIJK EIND MEI . DOEIIIIIIIIIIIIIII XXXXXXXXXXXXXXXXX
Hoi Rox,
Geniet van de laatste weekje daar. Je zult zien, het is zo voorbij. We missen je allemaal en zien je eind mei weer.
Dikke kus!
Ik bedoel dus weekjes en niet WEEKJE! Foutje! Hahahaha.