Hello watergirl!
Hiiii Guys!!
Gister ben ik aangekomen in Melbourne! Donderdag vlogen we van Amster naar Londen, Londen-Bangkok, Bangkok-Sydney, Sydney-Melbourne. De reis viel echt zo erg mee! Dat was vooral te danken aan mijn super leuke reisgenootjes die nu ook lekker bij hun gastgezin zijn. Ik kwam gister rond 12 uur aan in Melbourne, en mijn gastgezin was die ochtend net terug gekomen van vakantie haha! Ze stonden daar met super mooie borden en ik voelde me echt gelijk welkom! Bij het huis aangekomen ( wat echt niet normaal mooi is) werd ik gelijk voorgesteld aan die buurvrouw. Ze is net als wat tante leny in nederland is haha. De poort naar hun tuin is altijd open voor ons zeg maar haha. Ze zijn echt super aardig! Mijn kamer is echt super mooi ik zet er binnenkort wel wat foto's op.
Gister toen we Roxy (de hond) uit gingen laten was er een Footy game ( australian football ). Het was van Jakob's team dus toen zijn we maar even gaan kijken, echt heel erg leuk en echt geen straf.. Aangezien er best wel leuke jongens zijn die het spelen haha.
Vandaag ben ik naar de Footy van Ashleigh en Jakob geweest! Ik mocht voor watergirl ( deze staat op het veld met bidons voor de spelers ) spelen. Ik kon er natuurlijk geen bal van haha want ik wist echt niet waar ik nu wel echt niet mocht staan haha. Gelukkig kwam Sharon me in the second kwarter helpen, dus toen ging het wel aardig. Er stond echt een keiharde wind dus het was lekker warm.... Super Hollands dus haha. Ook zijn we naar het stuk land gegaan waar ze hun nieuwe huis gaan bouwen, het is echt mega groot!! Vanavond houden we een barbie ( BBQ) dus dan zal ik nog wel wat meer mensen ontmoeten haha. Super gezellig!!
Morgen ga ik met Sharon naar mijn school, het is nu nog vakantie, dus ik kan nog een week wennen haha. We gaan even kijken of we mijn school uniform kunnen kopen en kijken welke vakken ik ga volgen haha. En ja mam, ik ga dat formulier in laten vullen door de school haha. Ook gaan we morgen naar de hockey en dan kan ik me daar inschrijven, Sharon zei dat er iemand is die ze kent, en ook naar de 11th grade gaat ( net als ik ) dus ik kan waarschijnlijk met haar naar school! Super handig hihihi.
Ik heb het echt super erg naar mn zin. Het is zo mooi hier! Ik kan er makkelijk aan wennen hihihi. Iedereen is echt vreselijk aardig, en ik voel me echt thuis (: . Als er wat meer is gebeurd schrijf ik wel weer een verhaaltje hihihi.
No Worries!! xoxo
En dat was nog maar de eerste dag!
Kan je nagaan hoe de rest van het jaar verloopt!
Veel plezier
Love you Pappa, mamma en Roy
Nou het klinkt allemaal geweldig en blij dat je veilig bent aangekomen. Typische Aussie dat je zo snel wordt opgenomen in hun leven en activiteiten, het zijn super vriendelijke mensen. Het is een vreemd idee dat je nu over school schrijft, maar de vakanties lopen heel anders daar en als wij in de koude winter maanden zijn, hebben jullie zomer vakantie. Heb je iets van Sydney gezien of komt dat nog. Als je gaat, breng zeker een bezoek aan MANLY, je pakt de veerboot van centrale pier bij de Opera House en dan de oversteek naar Manly, super leuke winkels en je kan daar surfen en les nemen als je de tijd heb. Robin heeft prive les gehad en kon het zo. Veel succes en geniet van ALLES!!!! JILLX
Hoi Roxan,
Ik ben blij dat de reis zo goed verlopen is en ik kan niet wachten op de foto's haha. Heel veel plezier daar en laat snel weer wat van je horen. Groetjes tante Sonja
Veel plezier daar rox hoor leuke verhalen en verwacht er meer te horen sorry dat ik er niet was op schiphol maar dit is je gegunt hier keek je heel lang naar uit en ik hoop dat je 11 maanden geweldig worden hoor je wel weer gr johan
Hallo Roxan, ik heb veel gehoord van je oma over
australie dat je daar naar toe ging en dat je het heel
leuk vindt. Als ik je verhaal lees dan moet je het wel heel erg leuk hebben. Ik hoop nog van je te horen
en nog veel plezier daar, maar dat zal wel lukken.
Groetjes van reinie van lochem de buurvrouw van oma.
Hoi Roxan,
Fijn om te horen dat je goed bent aangekomen in Australië. Nu gaat jouw High School avontuur echt beginnen. Heel veel succes en plezier!
Groetjes High School Team
lieve Roxan
leuk is deze site beter dan de web game die heb ik er af gehaald.we hopen dat je het naar je zin heb daar en denk er aan wat je mij beloofd heb hoop je gezond weer terug te zien over 11 maanden
oma en opa
Hoi Roxan,
Allereerst van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag!!!!
Je hebt een hele leuke site.
Ook wij volgen je en zijn benieuwd naar jouw ervaringen.
Veel plezier en groetjes van Ton en Mimi