Melbourne Australia!

WILD WEEK

Ooo god.. Ik heb net dus alles perongeluk gedeleted wat ik had geschreven.. en het was veel.. Dus daaar ga ik weer JEEEEEJ..

OLAAAAA AMIGOO'S

Hoe gaat het daar in het natte nederland?? Hier gaat alles SUPERR alhoewel het weer niet helemaal top is.. Het is echt best wel koud. En ik ben vandaag een beetje ziek want mn hostmum had haar stoofpot iets te pittig gemaakt.. Dus ik en mn gastbroertje voelen ons niet zo lekker, Ashleigh had het niet gegeten, luckybastard dus zij heeft nergens last van. Maar deze week was echt super leuk!! Ik heb zoveel dingen gedaan!! Dinsdag was ik met Olivia naar de film gegaan ( Chalet Girl ) en gingen we eten bij Nando's ( SUPER LEKKER MEGA NICE PORTUGEES RESTAURANT). De film was echt super leuk, maar Olivia heeft dus zeg maar nog nooit sneeuw gezien in haar leven! Dus nu wil ze echt zoooo graag skieen enzo. Ik heb haar dan ook maar even uitgenodigt om naar mijn huis te komen als ik terug ben en dan gaan we lekker een dagje SNOWWORLD YEAHH. Ik vond het alleen een beetje jammer dat haar twin Jessica er niet was, zij moest werken ): . Maar ik kan het zo goed met ze vinden! Het zijn zulke geweldige kinders! Het zijn zeg maar echt mn 2 beste vriendinnetjes hier, ze zijn zooooo grappig. Ik lig echt elke keer in een deuk als ik met hun ben. Het is echt zo mooi. Donderdag zou ik een Jersey Shore avond houden bij Alexia thuis, want ik kan het hier zeg maar niet kijken. Ik denk niet dat mn gastouders het net zo'n leuk programma vinden als ik , en het opnemen kan ik niet want er lopen hier ook nog 2 koters rond. Maar dit ging niet door want ik vond het een beetje lullig om donderdag avond ook weg te gaan want ik had dit weekend een FEESTJE.

JA HEUS WAAR GEEN GRAP EEN ECHT FEESTJE!

En wat voor een.. Oo men wat heb ik een lol gehad zeg, niet normaal!! Jaakko werd 17, en ik had een mooie taart voor hem gebakken ( foto volgt ) hij was er gelukkig heel blij mee. En was ook nog eens super mega lekker trouwens. Hij is zeg maar de gastbroer van Olivia en Jessica dus vandaar dat ik hem ken. Ik was een beetje vroeg, maar gelukkig was ik niet de enige hihi. Ik dacht eerst dat ik niet kon komen omdat iedereen bleef slapen, en dat waren dus ( bij elkaar.. ) ook 3 jongens. En mn gastmam wist dus niet op dat wel kon.. Ik moet dus wel even melden dat het 30. min rijden is met de auto en 45 min met de trein en ik woon nog het dichtste bij! Dus iedereen moest wel blijven slapen zeg maar. En ik had echt geen zin om om 12 uur al opgehaalt te worden, want het begon om 7 uur! Gelukkig mocht is dus blijven slapen en ik dus op naar het feestje. Wat heb ik veel gelachen zeg, ik heb alleen maar dubbel gelegen en meegezongen met liedjes op mtv. Ik voelde me echt zo op mn plek. Eindelijk weer alleen mensen van mijn leeftijd en geen kleine kindjes, soms is dat echt zo lekker!! De nacht zelf was ook aardig hilarisch, want we sliepen met 4 girlies in Olivia's kamer en 1 van de Brazilianen snurkde dus als een MALLE. Hilarisch tafereel natuurlijk. Olivia en ik hebben denk ik uurtjes slaap gehad omdat we alleen maar hebben liggen lachen, ja jongens geen zorgen ik heb alles gefilmt. Maar ik ga het niet hier op zetten want dat vind ik een beetje lullig, jullie horen het wel als ik weer thuis ben haha. Maar damn wat was dit leuk, Er waren exchangies uit : Finland Brazilie Zweden Denemarken Frankrijk NEDERLAND ( dat was ik jeej. ) en dan nog 3 people from aussie. Zij zijn zeg maar allemaal van Rotary exchange dus vandaar dat ze elkaar allemaal kennen. Ik ben een leuke buitenstaander met Travel Active. Gelukkig vonden ze me allemaal aardig en word ik nu ook uitgenodigt als ze wat met die groep gaan doen! Deze zaterdag is een meeting up in de city, and im there! oooh yeah baby. Dus dat word echt heeeeel gezellig! Ook gaan we tijdens de vakantie ( NOG MAAR 2 WEEKJES <3 ) surfen!! Hopen dat het weer wat beter is.. anders word ik echt gekkkkk. Voor maar 40 dollar hebben we in de ochten les, lunch en dan daarna vrij surfen voor 3/4 uur, dus dat vind ik wel een mooi prijsje haha. Ook weten als deze mensen wat je meemaakt, want zij zitten er zelf ook in, dus je kan zo goed met iedereen praten, en ze weten ook echt wat je bedoelt, en iedereen snapt je. Iedereen denkt ook zeg maar een soort van hetzelfde en mensen zijn meer volwassen. Dit is dus ergggg relaxt!! Ik ga echt wel wat meer met ze optrekken want het zijn zulke leuke en gezellige mensen! Eigenlijk best raar haha een huis vol met mensen van over de hele wereld.. Maar o zo gaaf en gezellig!!

JONGENS... JASON MRAZ KOMT NAAR MELLIEEEE!!

Hij heeft dus een concert in November, maar dit was dus al uitverkocht ): Ik vond eht echt niet leuk!!! Maar deze diehard geeft niet zomaar op.. en hij heeft dus een ander concert in April :D:D:D IK BEN ZO BLIJ. Dit ga ik dus echt niet missen, en de kaartverkoop begint op 10 maart, dus ik ga er sowieso voor zorgen dat ik 1 van de eerste aan de telefoon ben, want dit concert KAN en MAG ik NIET MISSEN. Jaakko die Jason Mraz ook echt super vind is ook al van de partij dus dat word echt megaaaaaaaaa vet!! Ik kan nu al niet wachten haha, laat staan als eht bijna zover is!!

Oook ben ik deze zondag naar mn eerste Rugby game geweest. Men wat is dat lache zeg! Er hangt zo'n toffe sfeer! Er passen niet heel veel mensen in dit stadion, dus het is echt heeeel erg gezellig en de sfeer is echt emga top. Als er zeg maar gescoort word gaat iedereen helemaal uit zn dak. IK HEB DE BAL AANGERAAKT nee NO JOKES. Ik had heb gewoon bijna gevangen! Die gast mocht hem dus kicken, en ik zat echt recht voor het goal ding. Dus die bal kwam recht op me af! Ik had hem dus bijna gevangen alleen stuiterde hij weg.. Niet dat ik er heel veel aan had gehad want je moet hem terug geven, maar het was wel erg geestig natuurlijk hihihiih.

Deze week was dus echt mega geniaal, en het is bijna vakantie 2 weken van leuke dingen doen!! Dus daar ben ik echt heeeeel erg blij mee, dat word vast echt super mega leuk!

Nou lieve mensjes, ik mis jullie allemaal wel hoor! Maar ik vermaak me hier prima hihi. Ik zet nog wel een paar toffe foto's op de site (:

xxxxxxxxxxx NO WORRIES!

Michael

Ahhhh zo te zien heb je het erg naar je zin rox :)! Echt leuk dat je het naar je zin heb daar ^^! More updates please (A)!

Groetjes van iedereen from dutchland hihi. We all miss you

Mamma

heb het verhaal weer uitgeprint en op de ontbijttafel bij Dick en Leny gebracht, zoals de ochtendkrant. Weer een week voorbij wat gaat de tijd snel !!
DIKKE KUS VAN ONS ALLEMAAAL !!!!!!!!!!!!!!

opa-oma

leuke fotos en leuk verhaal hopelijk blijft het zo de volgende 9 maanden oma kruipt bijna in de computer om alles te lezen ze is heel blij voor jou dat alles goed gaat en denk om erom wat je beloofd hebt 10000kusjes van ons.1voor 1 opnemen.doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

reinie van lochem

Het zijn erg leuke foto's en dat je heel veel plezier hebt dat geloof ik wel. De verhalen zijn ook heel erg leuk.
Ik lees ze met plezier. Roxan ik wens je nog heel veel plezier daar, maar dat zal wel lukken denk ik.
Gr. van reinie van lochem.