Melbourne Australia!

Eindelijk een nieuw verhaal!!

Halloooooooo Daar!

SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY, voor dit hele late verhaal, maar ik heb er een goeie reden voor. In de afgelopen 2 weken zijn er voor mij heeeeel veel dingen veranderd. Gelukkig op een goeie manier (: . Ik heb dan ook heeeeel veel te vertellen, dus dit word een lang verhaal denk ik hehe.

Het Begon allemaal 2 weken geleden...

Ik had zoals wel vaker mn gastbroertje en zusje opgehaalt van school, tijdens het lopen zei hij iets in de trant van dat ik bij hun in huis was als nanny/babysitter. Ik was hier natuurlijk helemaal niet blij mee, en ik was er ook best wel verdrietig over. Na gesprekken met mn coordinator en gastouders heb ik dan ook besloten om bij een ander gezin te gaan. Dit bleek voor mij de beste beslissing, aangezien mijn gastouders later toegaven dat ze het eigenlijk veels te druk voor mij hadden. Mijn vriendinnen op school zagen ook dat ik niet echt lekker in mijn vel zat dus ik had ze verteld wat er aan de hand was. Een van mijn beste vriendinnen had aan haar moeder gevraagd of ik bij haar mocht komen wonen.. EN RAAD EENS. Dat is nu ook het geval. Ik heb het zo naar mn zin, en ik voel me hier na 1,5 week al meer thuis dan de plek waar ik 3 maanden heb gewoond. Nou dat zegt wel wat volgens mij.. Ik woon nu met 4 kids, een vader en een moeder, 2 honden, 2 katten, en konijntje en een paar vissen. NO PROBLEMO. De eerste nacht dat ik daar bleef slapen gaf ze iedereen inclusief mij een goodnight kiss. Een klein detail waar ik nooit van had gedacht dat ik daar zo blij mee zou zijn. Die dingetjes maken het dat je je thuis voelt. Ik ben alleen maar met ze aan het gieren, en er zijn gewoon geen akward silences.. Ik weet gewoon waar ik over kan praten, het voelt heel natuurlijk. Ik zeg natuurlijk niet dat mn oude gastgezin slechte mensen waren. Maar het waren gewoon niet de mensen voor mij. Ik geloof in het lot, en voor mij heeft het perfect uitgepakt. Het heeft gewoon zo moeten zijn.

Nadat ik doei had gezegt tegen mn familie ben ik bij mn coordinator gaan wonen voor een paar dagen, iets langer dan gehoopt want het ging een beetje sloom met de papieren. Maar thank god dat mijn coordinator 22 is en heeeeeel erg gezellig. Ze hadden ook een maltezertje die qua innerlijk heel erg op Bo leek, ik was the happiest kid ever. Ooo en de baby die ze had was ook echt super lief!! Geen huilbaby gelukkig haha. Ze heeft echt heeeeel erg goed voor me gezorgd, en ik ben haar dan ook extreem dankbaar voor de dingen die ze heeft gedaan. Op de eerste maandag van de vakantie zijn we naar de Royal Melbourne Show geweest. Een EXTREEM GROTE KERMIS. Mega fun natuurlijk, de foto's komen later hehe. Ik moet ze nog eventjes op de computer zetten hihi. Maar woow mensen, ik heb nog nooit zo'n vette kermis gezien, ik ben alleen niet echt in de attracties geweest, aangezien sommige wel 20 dollar waren! Jaa ik maak geen grapje.. 20 dollar.. Dus ik heb gewoon lekker naar alle shows gekeken die ze gaven ( mega leuk trouwens! ) en ze hadden ook super veel dieren daar. Dus ik was blij (: . Hahahaha.

Na 4 dagen bij mn coordinator gewoont te hebben ben ik naar mn nieuwe familie gegaan. Maar ik heb niet stilk gezeten in aussie dus ik had een paar extra tassen... Best wel genant als je bij je nieuwe gezin aankomt met een koffer en 6 extra tassen (: gelukkig konden ze er wel om lachen. En dat doen ze dan ook nog steeds haha. Ik werd meteen al bij alles betrokken. Ik heb poker leren spelen, EINDELIJK. En films gekeken en allemaal andere dingetjes gedaan. De 2e dag dat ik er was gingen we naar opa en oma. In Altona, heel chill strand ook. We gingen eerst even langs de lollishop.. en wat denk je, wat vond ik daar.. ALLEMAAL NEDERLANDSE LEKKERNIJEN HEEEEEEEEEUJ. ME SO HAPPY. Mijn family is nu dan ook verslaafd aan stroopwafels.. hehe. Erg grappig om te zien. Dus ik heb gelijk maar even een vooraard appelstroop en hagelslag ingeslagen. Ze vinden appelstroop naar sojasaus smaken btw.. yeah sure. ( en ik weet dat sommige van jullie nu aan de appelstroop en sojasaus gaan ruiken HAHA ). Het was erg gezellig bij opa en oma, dat bleek dus omdat de oma er niet was ( iets wat ik hoorde van mn gastzus haha ). Een paar dagen later hadden ze dus een verassing voor me.. ROADTRIP NAAR ALLEMAAL STRANDEN, YEAHMEN. Ik mega blij natuurlijk (: . Het was echt heeeeel erg mooi, er staan al een paar foto's op mn facebook >> New Start. Ze komen ook nog op deze site. We hebben 4 verschillende stranden gezien, en ja ze zijn verschillend haha. Ook zijn we naar het op 2-na beste surfstrand ter wereld geweest! Torqeuy ( Torkie ) Beach. En ja het is waar, de golven waren echt super vet! Ook zijn alle winkels daar surfshops HEAVEN. Dus daar ga ik dan ook even shoppen binnenkort haha.

Oke ik schrijf later even verder want ik ben nu bij Evi thuis in Shepparton BYE xx

Zooo daar ben ik weer :) oke waar was ik gebleven.. OJA mega gaaf surfstrandding. Dit was denk ik een van de meeste plekken waar ik tot nu toe ben geweest. Ook het stadje wat erbij hoord is echt heel erg gezellig, en er hangt echt zo'n relaxde sfeer, daar kan ik wel aan wennen.. Omdat we best wel honger hadden gingen we naar The Chickenshop. Ik dacht dat het gewoon een normale snackbar zou zijn, maar NEE een grote verassing. Het leek net of je terug in de tijd ging. Ze hadden een muur met allemaal super oude boxen echt mega gaaf. Het plafond was behangen met allemaal dingen, alles wat jr kan bedenken hing wel ergens in dat kleine pandje. Super leuk! Oo ook nog iets leuks.. Ik had niet zo'n honger, dus ik nam in plaats van patat enzo Raisentoast, zeg maar paasbrood ( zonder spijs) en dat word dan geroosterd en dan doe je er meestal wat boter op. je wilt niet weten hoe raar ik werd aangekeken hahHahahh! Iedereen zei, dat is voor ontbijt blabla hollanders zijn echt zo vreemd.. Ik ging helemaal stuk natuurlijk omdat ze nor raarder opkeken toen ik ook nog een beetje suiker op mijn raisentoast strooide, er hilarisch dit. Dus deze vakantie heb ik bijna elke middag raisentoast gegeten, gewoon om lekker naar de reactiez te kijken hahaha. Dit wad echt een topdag, die ik sowieso snel weer over ga doen! That's for sure! Die dag erna zijn ik en Erin naar Geogia gegaan, een vriendin van haar en hebben we een moviemarathon gehouden en bleven we daar slapen. die dag erna hadden we voor de voorstelling op school een hele dag repetities JEEJ... Dus die dag heb ik niet echt iets gedaan.. Behalve op school zijn en repeteren, het gaat trouwens erg goed met de voorstelling, volgende week is de echte voorstelling! Maar na deze dag die van 9 tot 5 duurde OMG DIEHARDS.. Stapte ik op de tram op naar het station om naar Shepparton te gaan, ik ging voor 3,5 naar Evi :D!! Nou hier komt weer iets, dat echt alleen mij weer kan overkomen.. Bereid je voor.. Ik ging lekker met de trein naar Sheppie, wat natuurlijk al weer goed begon omdat ik een super zware tas had en ik die al een lange tijd aan het meeslepen was. Aangezien ik van school naar het station moest komen, JOEPIE. Vorige x had ik een kaartje geko ht in de trein maar ik dacht, nouja laat ik voor de zekerheid het maar even vragen, of ik dat weer kan doen. Kon dus niet, dat raad je al.. Dus ik moest weer helemaal terug naar het begin van het station lopen omdat deze trein niet vaak gaat en dus op het laatste perron aankomt.. Noujaik eindelijk in de trein met mn kaartje, kom er bij de eerste stop een mega ferral persoon ( een sjonnie ) aanlopen.. Ik dacht bij mezelf oo god.. Die ou mzar naast je gaan zitten, en je raad het al, ik was de gelukkige.. GODSAMMIE. Deze man stonk dus als een malle naar rook, en de rest wil ik niet eens weten.. Zijn broek had net zo goed gatenkaas kunnen zijn, of nouja beter geen broek.. Eant er was niet veel meer van over. Hij was helemaal smerig en ging natuurlijk lekker wijdt uit zitten. Waarom niet, als het toch kan! Voor mij was dit dus minder prettig aangeien ik tegen het raam aangedrukt werd en ik bijna mn nek moest breken om een beetje frisse lucht in te ademen.. Dat was al een heel karwij aangezien deze meneer de hele cabine vervuilde met zij oder. Toen de trein begon te rijden begon ook de pret. Hij begon tegen me te praten.... Hij heeft me tijdens de rit 8 en ik maar geen grap.. 8 keer gevraagd of de trein naar Shepparton ging.. Nouja je snapt wel dat ik bij de 8ste x ik mn lach niet in kon houden en ik helemaal stuk ging, deze man heeft echt zn hersencellen verspild, geloof me. Hij. Roeg waarom ik zo hard lachde, dus ik zei dat ik een binnenpretje had. Na nog meer onnozele vragen trekt hij opeens mn oortje uit mn oor om te luisteren naar wat voor muziek ik aan het luisteren was. Hij vond mn Jason Mraz leuk. Maar ik was niet blij.. O nee.. Ik heb dat oortje ook niet meer in mijn oor gedaan totdat ik het een goeie schrobbeurt kon gebven.. Mamamia wat een stinkerd was dat zeg! Nouja ik wad eindelijk in Shepparton, en de lucht was nog gezonder dan het de laatste keren was, dit natuurlijk te danken aan mijn goeie stinkde vriend Robin, ja hij had zich zomaar voorgesteld. Ik ben echt een geluksvogel. Nouja het was echt supef gezellig bij Evi, alleen de eerste dag dat ik er was hebben we niet zoveel gedaan, gewoon een beetje films gekeken. De tweede dag zijn we naar een museum gegaan van een hele beroemde Australier, Ned Kelly, misschien ken je hem wel. iedereen zegt altijd dat hij slec was, maar dat was hij dus niwt, hij was een vrijheidsstrijder, een soort van Robin Hood. Dit wad e ht heel erg interessant en ik vond het e ht leuk! Deze dag was ook Evi dr verjaardag, dus in de middag hadden we lekker fish en chips hehaald jamjam en na de mega reuze Ned Kellygezien te hebben gingen we weer naar huis. Tot onze verbazing liep er opeens een vfouwtjes kalkoen in de tuin!! Want die nacht ervoor had de pauw ( Samson) de hele tijd lopen roepen, dus hij had haar waarschijnlijk gelokt. Ze is er nu nog steeds, dus Evi had een kalkoen. voor haar verjaardag hahahaha. We hebben de rest van de tijd gewoon lekker gechillt en ik heb een e ht australis h spel leren spelen! Het heet....AUSTRALIAN JACKS echt heel erg leuk trouwens! En heel makkelijk, ik neem het mee voor thuis, want het weegt e ht niks. Het zijn gewoon 5 plastic rots dingetjes, maar hetspel wat je ermee speelt is heel erg leuk! Oke het is nu 12 uur s avonds.. En ik moet morgen weer naar school. Dus ik ga nu slapen.. En dan schrijf ik snek weer verder haha xx

babet

babet

hahahah babet schrijft niks, faal. Ik wilde een (l) werkte alleen niet.

opa-oma

leuk weer wat te lezen zo te lezen heb je weer geluk gehad om bij dit gezin te mogen wonen voor een half jaar. geniet ervan en tot de volgende keer .
love from us .doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

reinie van lochem

Ik was blij dat ik wat van je hoorde, maar ik hoorde van je oma dat je naar andere gastouders was gegaan.
Ik ben blij voor je dat je het daar naar je zin hebt, en niet gebruikt wordt als nanny. Roxan ik zie je foto's nog wel en je brief. Ik hoop dat je nog heel veel plezier hebt.
Gr reinie.

babette je nichtje.

hoi.

hoe gaat het daar.
ik mis je jij mij ook.
ik heb je verhaal gelezen en ik weet dat jij bent verhuist.
had je het niet naar je zin.
ik heb je kaartje gehad bedankt.
ik stuur zelf nog wel een kaartje.

groetjes je liefste nichtje babette.

lucas je neefje

hoi roxan

het kaartje heben we binen gekrechen
het hoogje is weer opgestechen
we denken heel veel aan jou
je ben het liefte nichtje en ook de liefst vrouw
aleen er is iets met boris gebeurt
ik moest huilen babette & wessel ook
ik vertel alles in nederland
ik ben naar het stadion geweest
nederland meldavieie.
jij ben ook naar het stadion geweest
stond in de brief ik zal je ook een briefje sturen
ik heb dit berichje bij opa & oma gesturt
we denken allenmaal aan je opa,oma,arco,alic,babette,
wessel&lucas

groetjes van allemaal doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx