Happy Holidayzzzz!
Heeee kerstgangers!!
En ja hoor het is alweer kerstmis!! De boom is opgetuigd, de versieringen hangen, de kadotjes liggen klaar om opengemaakt te worden, de stad is versierd en het is 30 graden. JA 30 GRADEN. Nou jongens, geloof me het is een hele interessante ervaring. Het voelt nog steeds heel raar om in shorts en t-shirt het winkelcentrum binnen te lopen en de kerstman te zien zitten met zijn rendieren. Ik heb echt totaal geen kerstgevoel hahahaha. Het is natuurlijk wel hardstikke gezellig met de familie enzo, maar toch.. Ik krijg het ''echte'' kerstgevoel maar niet haha. Dat komt misschien omdat ik best wel vaak naa het strand ga nu enzo.. hihi en ohja ik heb zomervakantie. Kerstmi vieren in mijn zomervakantie hahaha nou dat is ook iets wat je maar 1x in je leven meemaakt hihi. Nooit geedacht dat die 2 samen zouden vallen!
Ik heb nu al 3 weken vakantie.. WOUW de tijd gaat steeds sneller lijkt het wel.. Ik heb dan ook genoeg te vertellen, laten we even beginnen bij het begin.. DE EERSTE WEEK. Nou die week heb ik niet zo heel veel gedaan. Ik had mn haar paars gedipdyed ( wat er al bijna uit is) en mn tas gepakt, want ja IK GING OP VAKANTIE HOI HOI HOI. Ik ben lekker op vakantie geweest naar Brisbane bij Babet. Ik dacht lekker op naar de sunshinecoast. Maar natuurlijk had ik weer alle geleuk van de wereld en regende het pijpenstelen toen ik landde op het vliegveld. Het was best wel een depressieve aankoms haha. Gelukkig stonden Babet en haar gastmam me op te wachten en was ik het weer alweer snel vergeten. We moesten even boodschapjes doen want Babet en ik gingen sushi maken voor avond eten. Na alles gehaalt te hebben gingen we naar huis. Maar ook dit ging niet zonder slag of stoot.. Het was een 2-deurs auto dus je moest achterin klimmen. En ik zat achterin.. Je raad het natuurlijk al ik maakte een MEGA blunder. Ik dacht dat ik wel gewoon kon gaan zitten en luisterde niet naar het advies van Julie( babet's gastmam) om eerst mn been in de auto te zetten. Dus ik ging lekker zitten en BAM ik viel in het gat tussen de stoelen.. En ja, ik werd KEIHARD uitgelachen, dit gebeurd ook mij weer haha. We hadden die dag niet zoveel gedaan. De dag erna zijn we naar de stad gegaan!! Het weer was gelukkig al iets beter hoewel het nog een beetje regende. Ik ben natuurlijk het Melbournse weer gewent zonder humidity, nou dat heb ik wel gemerkt daar in Brisbane.. Dat vond ik echt niet lekker haha mijn haar trouwens ook niet want het leek de hele week of ik een suikerspin op mijn hoofd had.. Dat was niet zo plesant. De stad daar is echt heel erg verschillend van hier, zels hoe de mensen zich gedragen en kleden. Eigenlijk best wel grappig om te zien hoe verschillend het kan zijn, ik had het gevoel dat ik in een ander land was beland! Ik moet wel toegeven dat ik de winkels leuker vond, ALLEMAAL SURF WINKELS aaaah, echt mega vet!! Ik heb me daar dus ook wel vermaakt hihi. Babet had me alles laten zien, en dus ook de citybeaches. Dat is pas leuk, ze hebben stranden gemaakt in de stad!! Het is niet super mega groot natuurlijk, maar zeg maar de grootte van een groot zwembad haha. Oke dat was ingewikkeld. Maar eht heel veel mensen gaan daar heen als het lekker weer is, zeker een aanrader als je naar Brisbane gaat!! Ook heeft babet me meegenomen naar SURFERSPARADISE. Weer een plek om van mijn lijstje af te strepen hihi. Het is echt een hele toffe plek en er hangt echt een super sfeer! He strand is super mooi, alleen zijn er niet zoveel surfers als ik had verwacht.. dat is een beetje erg opgehemelt denk ik. De plek zelf is wel echt heel erg vet. Echt zijn vet hoge gebouwen 100m van de zee vandaan. Echt een stad aan het strand. Ook zijn we naar THE AUSTRALIA ZOO geweest, yes guys my dream came true. Dat was echt helemaal vet. Ik heb alle kordillen zien en ook de rest van de diertjes. Het was echt heel erg grappig om daar te lopen en dingen te herkennen van tv!! Dus voor mij was dit echt een top dag!! We zijn nog een paar x naar de stad geweest en we hadden 1 lazyday. Het was echt heel erg gezellig en leuk om babet weer te zien! Wat ik wel echt bes grappig vond is dat ik echt zo blij was om weer thuis te zijn! Ik had mn familie echt gemist hihi. Ook was het heerlijk om weer door Melbourne te rijden.. Ik had de stad ook gewoon echt gemist. Om eerlijk te zijn vind ik Melbourne echt leuker dan Brisbane, maar dat is denk ik omdat ik dit gewoon gewent ben. Ik hou van de sfeer en de vibe hier. Melbourne is gewoon mijn city geworden.
Toen ik terug was gekomen kreeg ik mijn eerste kerstkado van mijn gastmam.. Ik was echt heel erg benieuwd want ze had al een maand geleden verteld dat ik een van kerstkado's op de 16e van Dec. zou krijgen. Ik kreeg een envelop.. Dus ik dacht bij mezelf oke.. wat is dit!! Nou hier komt ie dan.. IK KREEG SAMEN MET ERIN EEN een op een ERVARING MET SERVALS!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH ( dat zijn afrikaanse wilde katten ) Jullie hadden mijn reactie moeten zijn haha. IK WAS ECHT MEGA SUPER BLIJ!! Het was zo vreselijk gaaf! We mochten ze aaien en van alles werd over ze verteld. Ik heb de heletijd een smile op mn gezicht haha. Ik weet dan nu ook zeker dat ik Wildlife wil gaan studeren, dit heeft me zo erg gemotiveerd!! Nadat we dit hadden gedaan ( het was in een openrange dierentuin ) gingen we met de bus naar de ''afrikaansesavanne'' Dat was ook echt super leuk, en ik had echt een top dag! Dit was echt het beste kado wat ze me kon geven, echt een super ervaring!!
Ik ben een paar dagen geleden met Erin en Alexia naar Williamstown Beach gegaan, ook een paar vrienden van Erin uit Sunbury gingen me. Het was echt super gezellig met z'n zessen. Jacob was een van Erin's vrienden uit Sunbury en o my god. HIJ LIJKT ZOVEEL OP JASON MRAZ. Dat was echt heel rg grappig haha, ook lijkt hij heel erg qua innerlijk op een van mijn vriendjes in NL, maar ik ben er nog niet helemaal uit wie.. Dus ik kon het natuurlijk echt super goed met hem vinden. Ik heb er weer een nieuwe vriend bij haha. Daarna waren we nog even naar de stad gegaan, al met al ook weer een super leuke dag!!
Afgelopen maandag had ik en feestje van Amy, een australisch vriendinnetje die naar Japan op exchange gaat binnen een maand!! Ik ken haar via al de rotary exchangies dus die waren er ook allemaal. Het was een verkleedparty, en ik en Jaakko ( finseexchange) wilden het beste costuum. Na een lange tijd denken waren we eruit.. WE WERDEN SMURFEN!!! We hadden blauwe bodypaint gekocht en gingen aan de slag. We hadden ook alle smurfkleren gekocht. Het heeft een uur geduurd om onszelf helemaal blauw te verfen, en met wat hulp van Jaakko's gstbroer was het ook goed gelukt!! WE LEKEN ECHT OP SMURFEN! Maar het leukste komt nog.. we moesten ongeveer 1,5 uur in de trein zitten om bij Amy's huis te komen!! Dit was echt een van de meest hilarische dingen in mijn leven. We moesten ook nog eens naar het station lopen. Al de reachties van de mensen.. Oh wouw. Dat had ik voor geen goud willen missen, er is denk ik wel meer dan 40x naar ons getoeterd en iedereen die ons zag moest lachen. We hebben zoveel goeie reacties op ons costuum gehad en we lagen alleen maar in een deuk. Het mooie was ook nog dat we rond 5 uur gingen en iedereen dus net uit zijn werk kwam en de treinen BOMVOL zaten. Geweldig om al die zakenmensen te zien staren haha. Toen we bij het feestje aankwamen werden we onthaald als helden haha. Iedereen moest zo hard lachen en vond ons costuum helemaal geweldig, ik moet toegeven dat het dat ook was.... MHUAHUA. Na een uurtje op Amy's feestje te zijn geweest begon die bodypaint wel erg irritant te zijn haha, dus ik wilde gaan douchen. Wat bleek.. DE DOUCHE WAS VERSTOPT O MIJN GOD. Zat ik daar dus in een bad.. Nou echt hilarisch.. O en Camilla uit Denemarken moest en zou IN DE BADKAMER op wacht staan.. Dusja zat ik daar in mn hempje te proberen om al die blauwe verf van me af te krijgen.. Het heeft me dan ook een ANDERHALF UUR gekost om alles eraf te krijgen, iets wat ook niet helemaal was gelukt. Ik ben nu nog steeds een beetje blauw HAHAHAHA. Het was het wel echt waar, want ik heb altijd al zo iets willen doen, het was wel een ONCE IN A LIFETIME EXPERIENCE haha. Ik zet er snel even foto's op!!
Ik heb echt nog heel veel plannen voor de komen paar weken! Ik ga voor waarschijn dag naar Sydney, ik ga nog naar Philip Island wanneer Babet hier is, en ook ga ik MET DOLFIJNEN ZWEMMEN!!!! Het is maar 130 dollar!! Dus dat ga ik sowiesooooo doen!! Ik ga wss samen met Erin dus daar verheug ik me ook eht supersuprsuper erg op!! Nou ik wens iedereen echt heel hele fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar!!!! En ook een super vakantie!! En voor de gene die op vakantie gaan, FIJNE VAKANTIE!
I love you all, and i miss you guys <3.
xxxxxx
gisteravond gevraagd om een verhaal en zie de volgende ochtend een mooi verslag,heel erg leukdat vind ik nog eens snel!!!!!!
weer een mooi verhaal je hebt het nog steeds naar je zin en dat is het voornaamste,je begint bijna aan de tweede helft gewoon zo doorgaan een prettige kerst en een goed begin in 2012see you in may .love you.
WAT HEB IK GENOTEN VAN DIT VERHAAL, WAT JE ALLEMAAL MEEMAAKT EN DAT MET DIE BEESTEN, SUPER IN 1 WOORD. IK HOOP VERDER DAT JE NOG VEEL PLEZIER HEBT MAAR DAT LUKT JE WEL. IK WENS JE OOK EEN HELE FIJNE KERST EN EEN GELUKKIG EN EEN GEZOND 2012.
Hoi Rox,
Wederom een super leuk verhaal. Ik zie je zo in de auto vallen hahaha. Een hele fijne dagen enne ik heb ook zomervakantie met kerst. Een goed begin van 2012. Geniet nog van je maandjes want voor je het weet is het voorbij.
Dikke knuffel. Miss you with christmas. In spirit you'll be here.
Kerst is niet hetzelfde zonder jou .
Heel veel plezier de rest van de vakantie.
Wij hebben weer genoten van dit verhaal
Dikke kus mamma, pappa, Roy en Felipe
Hallo Rox,
Wat gaat de tijd snel!!!Leuk al je verhalen te lezen. Veel geluk in 2012 en de groetjes van ons allemaal.
John, Louisette, Malu, Inez